Op pensionstal de Heidehoek kunt u kiezen tussen half pension en vol pension. 

 

Half pension

De half pensionstalling biedt boxen van 3x3m met of zonder luik. Daarnaast is er nog halfpension luxe van boxen van 3x4m met luik.

Bij alle boxen hoort een zadelkast, voer (Pavo brok, voordroog kuilgras/hooi*) en bodembedekking (stro en houtkrullen*). Voeren en uitmesten dient zelf gedaan te worden. In de zomer is er overdag weidegang en in de winter zijn er paddocks om uw paard in te zetten. Verder kunt u gewoon gebruik maken van de accommodatie.

 

Vol pension

Als eerste hebben we de boxen naast de rijhal, deze zijn 3m bij 3,10m. Het is een lichte stalling met veel frisse lucht door de hoge en open nok. Ook hier hoort bij elke box een zadelkast, deze staan in een afgesloten, beveiligde en verwarmde zadelkamer. Deze stallen kunnen met of zonder luik zijn.

1x per week worden alle boxen helemaal leeg gemaakt en van schoon stro/houtkrullen* voorzien. Daarnaast worden de stroboxen 2x per week met schoon stro bijgestrooid.

 Er wordt 3x per dag Pavo brok gevoerd en 2x per dag krijgen de paarden voordroogkuilgras of hooi*. 'S avonds kan er zelf een hooinet opgehangen worden.

 

Daarnaast hebben we de luxe volpensionboxen, deze zijn 3,10m bij 3,30m en bevinden zich in een aparte stal. Deze heeft ook een nok die open kan, luiken en grote deuren, zodat ok hier veel frisse lucht in komt. Deze stal is opgedeeld, één compartiment met 4 boxen en één compartiment met 10 boxen. Hier is ook een afgesloten en met alarm beveiligde zadelkamer.

Voeren en uitmesten is hier hetzelfde als in de standaard volpension.

Voor de gehele volpension is ook in het zomerseizoen overdag weidegang en in de winter paddocks om een frisse neus te halen. Ook de rest van de accommodatie is voor volpension beschikbaar.

(*hooi en houtkrullen zijn tegen meerprijs verkrijgbaar)